Laatste nieuws

Hier kunt u de laatste nieuwsberichten, foto's en filmpjes van activiteiten van de gehele vereniging terugvinden.

Aankondiging concert  "Afscheid van Zederik"

Op zaterdag 19 januari zullen twee muziekverenigingen uit Zederik (vanaf 1-1-2019 Vijfheerenlanden) samen een concert geven met het thema "Afscheid van Zederik". Euphonia Meerkerk en Ameides Fanfare Korps verzorgen samen een muzikale avond met afwisselende muziekstukken. De orkesten zullen beide zelf een aantal nummers spelen, maar er worden ook een aantal nummers samen gespeeld in één groot orkest! Kom genieten en start samen met ons het nieuwe jaar op muzikale wijze.

Het concert is niet in Ameide of Meerkerk, maar op 'neutrale grond' in Lexmond. Huis Het Bosch, Nieuwe Rijksweg 6 Lexmond.
Aanvang concert 20.00uur, zaal open 19.30uur. Het concert is gratis bij te wonen.