Laatste nieuws

Hier kunt u de laatste nieuwsberichten, foto's en filmpjes van activiteiten van de gehele vereniging terugvinden.

Rabobank Clubkas Actie: Stem op AFK

Kom in actie en stem op AFK!
Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas actie. De stemperiode is begonnen en loopt t/m 2 april, help jij ons een mooi bedrag bij elkaar te krijgen? Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage die wij krijgen. Alvast bedankt!

Stemmen
Ben je lid van de Rabobank, dan is jouw stem geld waard. Stem tussen 19 maart en 2 april 2019 op Ameides Fanfare Korps via clubkascampagne.nl/av. Alle Rabobankleden mogen vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal één stem op dezelfde club.

125.000 euro
Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden draagt verenigingen in de regio een warm hart toe. Daarom stelt zij in 2019 maar liefst 125.000 euro beschikbaar met de Clubkas Campagne. Ruim 500 clubs doen mee.

Geslaagd muzikaal "Afscheid van Zederik"

Op zaterdag 19 januari hebben AFK en Euphonia Meerkerk gezamenlijk een concert gegeven om zo op muzikale wijze afscheid te nemen van gemeente Zederik. Het publiek, waaronder een aantal wethouders, was zeer enthousiast!

• toeter1
  • toeter2

Aankondiging concert  "Afscheid van Zederik"

Op zaterdag 19 januari zullen twee muziekverenigingen uit Zederik (vanaf 1-1-2019 Vijfheerenlanden) samen een concert geven met het thema "Afscheid van Zederik". Euphonia Meerkerk en Ameides Fanfare Korps verzorgen samen een muzikale avond met afwisselende muziekstukken. De orkesten zullen beide zelf een aantal nummers spelen, maar er worden ook een aantal nummers samen gespeeld in één groot orkest! Kom genieten en start samen met ons het nieuwe jaar op muzikale wijze.

Het concert is niet in Ameide of Meerkerk, maar op 'neutrale grond' in Lexmond. Huis Het Bosch, Nieuwe Rijksweg 6 Lexmond.
Aanvang concert 20.00uur, zaal open 19.30uur. Het concert is gratis bij te wonen.