Laatste nieuws

Hier kunt u de laatste nieuwsberichten, foto's en filmpjes van activiteiten van de gehele vereniging terugvinden.

Vijfheerenlanden-orkest uitgesteld vanwege Corona-virus

In verband met de ontwikkelingen rondom het Corona-virus, hebben is na overleg met diverse instanties, besloten om de activiteiten van het VHL-orkest, zoals die gepland stonden voor aanstaande zaterdag 14 maart 2020, te verplaatsen naar een ander moment.

Wat de nieuwe datum zal zijn, wordt later bepaald. In ieder geval gaan repetities en concert op zaterdag 14 maart NIET door.

Ouderwets gezellige avond in Het Spant met muziek en toneel

Op zaterdag 15 februari heeft AFK samen met de algemene toneelvereniging Ameide (ATVA) een avondvullend programma verzorgd.

AFK speelde numers die te maken hadden met het thema toneel, musical en film. Zo werd 'Ja zuster nee zuster' en 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat' gespeeld. Ook het nummer 'Bella ciao', tegenwoordig bekend van de Netflix serie 'Casa de papel' werd opgevoerd en u kunt de opname hieronder beluisteren.

De saxofoons speelden het nummer 'Saxophone jubilee' om hiermee de Vrienden van de fanfare te bedanken voor de alt-saxofoon die de Vrienden aan de vereniging hebben gegeven.

De toneelvereniging voerde een akte op over heibel in het bejaardenhuis.

Vroeger was er regelmatig een avond in het dorp met de combinatie van muziek en toneel. Het publiek was enthousiast over de terugkeer van dit concept en had een fantastische avond!

AFK met 'Bella Ciao'

Aankondiging concert 'Oude tijden herleven met muziek en toneel'

Op zaterdagavond 15 februari zal AFK een concert geven in samenwerking met toneelvereniging ATVA.

Ameide's Fanfare Korps wenst u een fantastisch en muzikaal 2020!