Welkom

Welkom op de website van Ameide's Fanfare Korps. Hier kunt u informatie vinden over de verschillende onderdelen van onze muziekvereniging, namelijk het groot-orkest AFK, het Opstaporkest, de blAFKapel en de leerlingen. Ook kunt u lezen over de dirigenten van de orkesten en is het laatste nieuws over de vereniging terug te vinden.

Bent u nieuwsgierig naar onze concerten? Bekijk dan onze activiteitenagenda, zodat u de data van de komende optredens alvast in uw agenda kunt zetten. Wilt u vorige concerten nog eens rustig terug luisteren en bekijken? Kijk dan bij de foto's en filmpjes van onze optredens.
U kunt onze vereniging op diverse manieren steunen. Zo kunt u donateur of vriend van de fanfare worden.
Wilt u nog meer informatie over AFK? Neem dan contact met ons op of "like" ons op Facebook.

Eerstvolgende concert

Concert tijdens de feestweek "Klassiek komt voorbij in Termei"

Op donderdag 6 september zal AFK een zeer bijzonder concert geven tijden de feestweek op de Dam in Ameide. Het thema van deze avond is "Klassiek komt voorbij in Termei", er komen dan ook stukken voorbij zoals 'Nessun Dorma" en 'Time to say Goodbye" maar er zal ook muziek te horen zijn van de band Queen. Een gevarieerde avond met een klassiek tintje.

AFK werkt deze avond samen met de beroemde pianist Jan Vayne en sopraanzangeres Petra Berger. Dit duo treedt samen op door het hele land en zal deze avond door AFK begeleidt worden. Jan Vayne zal uiteraard ook een improvisatie spelen op de piano. Het beloofd een fantastische avond te worden met deze beroemdheden op de Dam.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Kadomolen in Ameide, wees er snel bij want op=op. Het concert begint om 20.00uur.

Petra Berger en Jan Vayne