Ameide's Fanfare Korps
 

Welkom

Welkom op de website van Ameide's Fanfare Korps. Hier kunt u informatie vinden over de verschillende onderdelen van onze muziekvereniging, namelijk het groot-orkest AFK, het Opstaporkest, de blAFKapel en de leerlingen. Ook kunt u lezen over de dirigenten van de orkesten en is het laatste nieuws over de vereniging terug te vinden.

Bent u nieuwsgierig naar onze concerten? Bekijk dan onze activiteitenagenda, zodat u de data van de komende optredens alvast in uw agenda kunt zetten. Wilt u vorige concerten nog eens rustig terug luisteren en bekijken? Kijk dan bij de foto's en filmpjes van onze optredens.
U kunt onze vereniging op diverse manieren steunen. Zo kunt u donateur of vriend van de fanfare worden.
Wilt u nog meer informatie over AFK? Neem dan contact met ons op of "like" ons op Facebook.


Rabobank Clubkas Actie: Stem op AFK

 

Kom in actie en stem op AFK!
Wij doen mee aan de Rabobank Clubkas actie. De stemperiode is begonnen en loopt t/m 2 april, help jij ons een mooi bedrag bij elkaar te krijgen? Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage die wij krijgen. Alvast bedankt!

Stemmen
Ben je lid van de Rabobank, dan is jouw stem geld waard. Stem tussen 19 maart en 2 april 2019 op Ameides Fanfare Korps via clubkascampagne.nl/av. Alle Rabobankleden mogen vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal één stem op dezelfde club.

125.000 euro
Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden draagt verenigingen in de regio een warm hart toe. Daarom stelt zij in 2019 maar liefst 125.000 euro beschikbaar met de Clubkas Campagne. Ruim 500 clubs doen mee.