Ameide's Fanfare Korps
 

Welkom

 

Welkom op de website van Ameide's Fanfare Korps. Hier kunt u informatie vinden over de verschillende onderdelen van onze muziekvereniging, namelijk het opstaporkest, groot-orkest, de blAFKapel en de leerlingen. Ook kunt u lezen over de dirigent en docenten en is het laatste nieuws over de vereniging terug te vinden.

Bent u op zoek naar informatie over muzieklessen? Klik dan hier.

Bent u nieuwsgierig naar onze concerten? Bekijk dan onze activiteitenagenda, zodat u de data van de komende optredens alvast in uw agenda kunt zetten. Wilt u vorige concerten nog eens rustig terug luisteren en bekijken? Kijk dan bij de foto's en filmpjes van onze optredens.
U kunt onze vereniging op diverse manieren steunen. Zo kunt u donateur of vriend van de fanfare worden.
Wilt u nog meer informatie over AFK? Neem dan contact met ons op of "like" ons op Facebook.


AFK wenst u fijne feestdagen en een mooi en muzikaal 2022!

AFK kijkt terug op een jaar waarin we helaas weinig samen muziek hebben kunnen maken. We hebben slechts één optreden kunnen geven als orkest, in juli buiten bij het winkelcentrum. We hopen dat het volgend jaar wel mogelijk gaat zijn om volop samen te repeteren en concerten te geven voor publiek!

Nog voor de lockdown hebben we met een groepje muzikanten het jaar muzikaal afgesloten door samen kerstliedjes te spelen en op te nemen. U kunt hier de foto's en filmpjes hiervan bekijken om in de kerst stemming te komen. AFK wenst u fijne feestdagen en een muzikaal, gezond en gelukkig nieuwjaar. Hopelijk tot gauw!